Reglement DWC

REGLEMENT DWC - WEDSTRIJDEN

Er wordt gevist met 1 hengel. hengeltype is vrij. (wisselen is toegestaan)Meerdere hengels voorhanden hebben is toegestaan.Iedere wedstrijddag wordt er opnieuw uitgelootEr wordt gevist op gewicht en stuks. Voor beide krijgt men punten.Het hoogste gewicht en meeste stuks krijgen  het kleinste aantal puntenInschrijven en uitloten  45 minuten voor aanvang van de wedstrijdVissen van  8.30 tot/met 11.30. beginsignaal en eindsignaal. Door onvoorziene omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.Er kan van het wedstrijdwater worden afgeweken indien hier noodzaak voor bestaat.Vis wordt gewogen vanuit een leefnet. (geen emmers of dergelijke)Aal, snoek en snoekbaars worden niet gewogen voor de uitslag.6 geviste wedstrijden tellen mee voor de einduitslag.  Bij gelijke stand gaan punten voor stuks vòòr punten  voor gewichtIndien  geen vis is aantal deelnemers + 1 puntIndien afwezig is aantal deelnemers + 5 puntenrode maden , kleurstoffen en vers de vase is als aas en in het voer verboden. Aardappel is als slechts aas toegestaan. Vastgesteld in de ALV d.d. 24 februari 2015.