vispas online hsv

Met vispas online heeft u de mogelijkheid rechtstreeks uw vispas te bestellen bij sportvisserij Nederland.

U heeft daar ook de mogelijkheid zij het tegen betaling een lijst van Gezamenlijke lijst van viswateren 2019 - 2021 te bestellen op papier.

Nadat u het bestelprogramma heeft doorlopen kunt u een tijdelijke vispas printen of uplode tot uw fysieke pas is toegezonden.

Gemakkelijker is gebruik te maken van de visplanner op uw smartphone .

Als HSV de Kruisweel zouden we het natuurlijk op prijs stellen dat u kiest voor een vispas gekoppeld aan onze vereniging.

Als u kiest voor automatische incasso via vispas online dan machtigt u HSV de Kruisweel om vispaskosten gekoppeld aan het lidmaatschap van onze vereniging en evt andere producten te innen.

Sportvisserij Nederland int namens ons deze betalingen.

Nadat een vispas is aangevraagd met automatische incasso bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid de vispas voor het komende jaar op te zeggen. Dit dient wel voor 1 oktober van het volgende jaar te geschieden en wel op een van de volgende plaatsen:

of
mijn sportvisserij  waar u een account voor aan kan maken en zo uw gegevens zelf kunt beheren zoals verhuizingen en opzeggingen.

Als u ook nog uw email adres heeft  invult dan kunnen we dat in onze mailingsactiviteiten meenemen als we informatie delen met onze leden willen.

We wensen u veel vis plezier toe met de vispas

Vriendelijke groet

Bestuur HSV de Kruisweel